Servicii in autocare

   Când călătorești cu MirTrans-Express, ai garanția celor mai bune servicii. La bordul tuturor autocarelor noastre, beneficiezi de Wi-Fi gratuit, spațiu suplimentar pentru picioare, numeroase prize și spațiu generos pentru depozitarea bagajelor.

Wi-Fi

Este imposibil să te plictisești la bordul autocarelor MirTrans-Express cu accesul gratuit la Wi-Fi – îți poți petrece călătoria navigând pe internet, în chaturi cu prietenii și citindu-ți e-mailurile – toate la viteză 4G!

Spatiu pentru picioare

În plus, MirTrans-Express îți garantează un scaun cu spațiu suplimentar pentru picioare. Autocarele noastre moderne sunt dotate cu scaune confortabile și spațiu generos. Toate scaunele au spătarul reglabil și sunt confortabile chiar și în călătoriile lungi

Bagaj

Autocarele MirTrans-Express oferă spațiu suficient pentru bagaje. Depozitează bagajele de mână în compartimentele de deasupra scaunului, iar șoferii noștri amabili te vor ajuta să-ți încarci bagajele de cală.

USB si Prize

Vrei să navighezi pe internet, să intri pe chat cu prietenii sau să lucrezi pe laptop, dar nu mai ai baterie? Nicio problemă! Caută simbolul prizei sau întreabă șoferii (nu-ți face griji, sunt foarte prietenoși!) unde poți găsi una dintre numeroasele prize din autocarele noastre MirTrans-Express.

Scaun pentru copil

Calatoriile cu copii devin mai sigure si mai placute alaturi de MirTrans-Express. Fiecare copil va beneficia de scaun confortabil. Solicita operatorului aceasta optiune!

Paturi

Iti este frig sau vrei sa fii mai comod? Incearca paturile noastre! Le gasesti la spatiul destinat bagajelor de mana, deasupra ta. Sunt moi si caldute.

8
ani de experienta
10+
autovehicule moderne
2000+
clienti multumiti
9+
destinatii