Bagaje

   Fiecare autocar MirTrans-Express are suficient spațiu pentru bagaje. Ne dorim să ai o călătorie cât mai plăcută și cât mai sigură, de aceea te rugăm să citești cu atenție următoarele precizări.
În general, biletul include transport gratuit pentru:
– un bagaj de mână (max. 42 x 30 x 18 cm, max. 7 kg);
– 2 bagaje standard (max. 80 x 50 x 30 cm, cu dimensiuni puțin diferite, cu condiția ca suma tuturor laturilor să fie de max. 160 cm, max. 20kg/bagaj).
   Din motive de siguranță, este important ca bagajele de mână să fie depozitate în compartimentele de deasupra scaunului, astfel încât ieșirile de urgență să rămână libere. Pentru a evita orice confuzie, te rugăm să-ți etichetezi toate bagajele cu numele și adresa ta. Șoferii noștri prietenoși te vor ajuta să-ți depozitezi bagajele în compartimentele pentru bagaje.

Bagaj suplimentare

   Bagajele suplimentare nu trebuie să depășească dimensiunile și greutatea bagajelor de călătorie. Pentru acest serviciu se percepe o taxă. Taxa pentru bagaje suplimentare se plateste doar la sofer printr-o rezervare la biroul Serviciu pentru clienti. În general, nu putem garanta că va exista suficient spațiu pentru mai mult de doua piese de bagaj la bord.

Bagaje interzise

   In bagajele de mana sau de cala este interzis dea transporta unele lucruri dintre R.Moldova si Romania. La iesirea din R Moldova este strict interzis transportul pentru o persona a mai mult de 2 pachete de tigari, 4 litri de vin si 1 litru de spirtoase. Mai sunt interzise produsele alimentare precum ouale, branza, carnea. Deasemenea va aducem la cunostinta ca orice incalcare de la regulamentele interstatale, adduce dupa sine pierderea dreptului la calatorie, fara returnarea contravalorii ticketului de calatorie. La intrarea in R Moldova textilele sau alte obiecte in cantitati mari sunt considerate lot de marfa si vor fi supuse vamuirii. Sustragerea si nedeclararea acestora atrage dupa sine confiscarea marfii si amenda. In ambele situatii se va pierde dreptul la calatorie, fara returnarea contravalorii ticketului de calatorie.

Cărucioare/scaune cu rotile/echipament de mobilitate

   Cărucioarele, scaunele cu rotile și echipamentul de mobilitate sunt transportate gratuit în autocarele noastre. Scaunele cu rotile și echipamentul de mobilitate trebuie inregistrate telefonic, cu maximum 24 de ore înainte de plecare. Cărucioarele sunt considerate bagaje supradimensionate și trebuie înregistrate telefonic, cu maximum 36 de ore înainte de plecare. De reținut: din motive de siguranță, scaunele cu rotile pot fi transportate numai dacă sunt pliabile și nu sunt acționate electric.

Instrumente muzicale?

   Instrumentele muzicale care nu depășesc greutatea și dimensiunile bagajelor de mână (42 x 30 x 18 cm, max. 7 kg) pot fi luate la bord, în mod gratuit, în compartimentul de pasageri, în locul bagajului de mână normal. Cu toate acestea, în compartimentele pentru pasageri, poți depozita fie bagaje de mână, fie instrumentul muzical. Instrumentele muzicale care depășesc dimensiunile bagajelor de mână (42 x 30 x 18 cm, max. 7 kg) sunt considerate piese de bagaj special și trebuie să fie transportate în portbagajul autocarului, într-o cutie de transport adecvată. Recomandăm o cutie rigidă pentru a preveni deteriorarea instrumentului. Acestea trebuie înregistrate nu mai devreme de 48 de ore înainte de ora plecării contactând telefonic echipa noastră de servicii pentru client. Instrumentele muzicale și cutiile lor de dimensiuni mari, sunt excluse de la transport.

Ți-ai uitat bagajele?

   Te rugăm să raportezi bagajele pierdute la  biroul de obiecte pierdute. Te vom ajuta în cel mai scurt timp posibil.

8
ani de experienta
10+
autovehicule moderne
2000+
clienti multumiti
9+
destinatii