Cine suntem?

    Planul de infiintare a companiei S.C. Mirtrans – Express S.R.L. a fost conceput in luna Mai 2011, avand ca domeniul principal de activitate transportul de persone prin curse regulate, dar si prin curse ocazionale. De 8 ani efectuam si oferim servicii la cele mai inalte standarte de calitate si profesionalism cu regularitate intre Romania si Republica Moldova, reusind in acelasi timp sa conectam intreaga populatie atat din mediu urban cat si cel
rural.

Ce facem?

    Incercam sa fim primii in domeniul transporturilor de persoane, si de aceea am dezvoltat o platforma de vanzari online, intuitiva, astfel incat sa puteti rezerva/cumpara bilete catre toate destinatiile noastre cu numai cateva click-uri, nefiind necesar sa va deplasati la biroul/sediul nostru.

Valorile noastre

 
 
Siguranta
Pentru noi, siguranta a fost si este pe primul loc
 
Incredere
Istoricul companiei noastre demonstreaza ca serviciile oferite de noi sunt de incredere
 
Transparenta
Suntem deschisi tuturor tipurilor de propuneri si mod realist si transparent
 
Punctualitate
Stim ce inseamna punctualitatea si seriozitatea pentru orice tip de client

Ce oferim?

    Ne-am impus standarte superioare de calitate si confort, dar si prietenosi cu mediul, de aceea va oferim microbuze si autocare de ultima generatie Mercedes Benz euro 6, an de fabricatie 2017 – 2020 cu distanta mare intre scaune, aer conditionat, usb, TV dar si alte facilitati pentru sporirea confortului si sigurantei clientilor nostri. Cursele noastre zilnice sunt intre Bucuresti – Chisinau – Bucuresti, Bucuresti Balti Bucuresti,  astfel oferind legatura intre cele 2 tari ( Romania si Republica Moldova). Echipa noastra este formata din oameni tineri si entuziasti dar in acelasi timp profesionisti si responsabili, pentru care clientul multumit reprezinta singurul indicator de performanta. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si oricand intampini dificultati personalul nostru iti sta la dispozitie in fiecare zi intre orele 08.00 – 23.00.